•   Informacije 0800 222 237
  •   Vojvođanska 3, Vrnjačka Banja

Turistički vozić

TURISTIČKI

VOZIĆ

Atrakcija Vrnjačke Banje

Turistički vozić saobraća od hotela „Merkur“ do izvora "Snežnik" trasom dugom 2,5 kilometra, koja vas vodi kroz vrnjački park. Ovaj vozić je još jedna zanimljivost i atrakcija Vrnjačke Banje, posebno popularna kod dece. Vrnjački mini – vozić saobraća parkom svakog dana prvim polaskom od hotela „Merkur“ u 9:30 ujutru do 19:45 kada se obavlja poslednji polazak sa izvora "Snežnik", sa polascima na svakih 30 minuta. Radi tokom banjske sezone, tokom toplih meseci, jer je otvoren, kako bi posetioci uživali u neizmenjenim bojama i mirisima vrnjačkog parka, kao i blagom povetarcu koji se spušta sa strmih padina Goča. Za vrnjački vozić potrebno je izdvojiti 150 dinara za jednokratnu vožnju, a nasmejani mašinovođa, provešće Vas kroz nestvarnu lepotu vrnjačkog parka u kojem se smenjuje francuski, engleski i japanski stil, kao i mnoštvo različitih biljnih vrsta, skulptura slavnih umetnika i dr.

Cenovnik

Karta u jednom smeru - 150 dinara

Dečija karta u jednom smeru (od 3 do 7 godina) - 70 dinara

Grupna karta, preko 20 osoba (ekskurzije i slično, po osobi) u jednom smeru - 80 dinara

Lica sa posebnim potrebama - besplatno

O nama

Javno preduzeće za prevoz putnika i transport robe "Novi Autoprevoz" Vrnjačka Banja je osnovano u cilju rešavanja pitanja organizacije gradskog i prigradskog prevoza i parkiranja u Vrnjačkoj Banji na sistematičan zakonom predviđeni način.

U skladu sa tim, preduzimaju se aktivnosti na obezbeđenju uslova neophodnih za obavljanje linijskog saobraćaja, kako bi se ispunila zakonska obaveza i zadovoljile potrebe radnika koji putuju, dece školskog uzrasta, penzionera, lica sa posebnim potrebama, brojnih turista i posetilaca u Vrnjačkoj Banji.

Kontakt

Vojvođanska 3, 36210 Vrnjačka Banja

036 612.550

Autobuska stanica
Informacije - 036 612.446
Blagajna - 036 612.445

Parking servis
036 612.449