•   Informacije 0800 222 237
  •   Vojvođanska 3, Vrnjačka Banja

ISTORIJAT

JP NOVI AUTOPREVOZ

Javno preduzeće za prevoz putnika i transport robe "Novi Autoprevoz" Vrnjačka Banja osnovano je odlukom Skupštine opštine Vrnjačka Banja, dana 12.04.2013. godine.

Javno preduzeće je osnovano u cilju rešavanja pitanja organizacije gradskog i prigradskog prevoza i parkiranja u Vrnjačkoj Banji na sistematičan zakonom predviđeni način. U skladu sa tim, preduzimaju se aktivnosti na obezbeđenju uslova neophodnih za obavljanje linijskog saobraćaja, kako bi se ispunila zakonska obaveza i zadovoljile potrebe radnika koji putuju, dece školskog uzrasta, penzionera, lica sa posebnim potrebama, brojnih turista i posetilaca u Vrnjačkoj Banji.

Sa obavljanjem delatnosti upravljanja javnim parkiralištima otpočeto je 01.12.2013. godine. Ugovorom o pripajanju od 14.04.2014. godine, došlo je do pripajanja ATP Morava DOO Javnom preduzeću za prevoz putnika i transport robe "Novi Autoprevoz".
Image
Uz saglasnost osnivača, Skupštine opštine Vrnjačka Banja, preduzeće obavlja i druge delatnosti za koje je registrovano u APR-u:
  • Poslovi vezani za upravljanje javnim parkiralištima, tj. uređenje, održavanje (obeležavanje i čišćenje) i naplata usluge parkiranja u okviru javnih parkirališta (prodaja parking karata, ispostavljanje doplatnih parking karata, naplata istih i kontrola plaćanja parking karata na parkiralištima) na teritoriji opštine Vrnjačka Banja.
  • Poslovi vezani za upravljanje autobuskom stanicom i to prijem i otprema autobusa u gradskom, prigradskom, međumesnom i međunarodnom saobraćaju; korišćenje i naplata parkinga za autobuse u linijskom i vanlinijskom saobraćaju; prodaja prevoznih karata putnicima, naplata peronskih karata za putnike, naplata usluge garderobe, izdavanje u zakup reklamnog prostora i lokalana autobuskoj stanici i sl.
  • Poslovi vezani za prevoz putnika turističkim vozićem za turističko razgledanje Vrnjačke Banje na relaciji Autobuska stanica – Snežnik, sa jedanaest dnevnih polazaka po redu vožnje usvojenom od strane osnivača.
  • Poslovi održavanja operativno-tehničkih površina u preduzeću i obeležavanje horizontalne i postavljanja vertikalne saobraćajne signalizacije na teritoriji opštine Vrnjačka Banja.

O nama

Javno preduzeće za prevoz putnika i transport robe "Novi Autoprevoz" Vrnjačka Banja je osnovano u cilju rešavanja pitanja organizacije gradskog i prigradskog prevoza i parkiranja u Vrnjačkoj Banji na sistematičan zakonom predviđeni način.

U skladu sa tim, preduzimaju se aktivnosti na obezbeđenju uslova neophodnih za obavljanje linijskog saobraćaja, kako bi se ispunila zakonska obaveza i zadovoljile potrebe radnika koji putuju, dece školskog uzrasta, penzionera, lica sa posebnim potrebama, brojnih turista i posetilaca u Vrnjačkoj Banji.

Kontakt

Vojvođanska 3, 36210 Vrnjačka Banja

036 612.550

Autobuska stanica
Informacije - 036 612.446
Blagajna - 036 612.445

Parking servis
036 612.449